Ad #7475
Publish on 13-05-2017
Toate anunturile de la  valentinochioiu

Contact

valentinochioiu
200239
0721213667
București
www.transport-marfa-mobila.ro
2 €

Descriere

Transport Marfa Bucuresti

Fie ca aveti de transportat colete, piese, mobilier sau orice alta marfa in interiorul municipiului Bucuresti va stam la dispozitie cu servicii complete ce includ: manipulare, incarcare, transport cu Mercedes Sprinter, descarcare, asamblare (daca este cazul). Va oferim un transport rapid si atent, un pret corect si garantia ca marfa dumneavoastra va ajunge in bune conditii la destinatie. Pretul se stabileste in functie de distanta, activitatile suplimentare si gradul de dificultate al transportului. Operam atat Capitala cat si zonele periferice.

Transport Mobila Bucuresti

Aveti de transportat mobila? Doriti sa mutati mobila? Ati achizitionat un produs voluminos si nu aveti cu ce-l cara? Doriti sa transportati produse electrocasnice? Doriti un transport de mobila indiferent de timpul zilei sau de vremea de afara? Doriti un pret bun? Atunci nu mai stati pe ganduri, contactati-ne! Oferim servicii complete de transport de mobila oriunde in Romania. Produsele transportate sunt atent asezate in spatiu curat, izolate de factori externi si fara a le deteriora. Transportul este asigurat cu autoutilitare Mercedes Sprinter de soferi profesionisti.

Mutari firme, marfa, mobila
Servicii de mutari firme si relocari sedii in Bucuresti si Romania
Home Despre noi
Daca compania dumneavoastra se muta intr-un alt sediu situat intr-o alta locatie, localitate sau tara, noi va ajutam!

Va prezentam mai jos ce intelegem prin "relocare" sau "mutare companie":

prezenta la sediul companiei pentru ambalarea produselor de transportat
transportul mobilei pana la mijlocul de transport
incarcarea mobilierului in mijlocul de transport
transportul propriu-zis pana la noul sediu al companiei sau locatiei respective
descarcarea materialelor transportate
transportul acestora pana in noua incinta (urcat scari, manevrare etc)
despachetare si aranjare in noul amplasament.

Activitatile de mai sus se desfasoara rapid, sigur si curat! Pe durata transportului vehiculul se poate sigila pentru a evita pierderea, furtul sau deteriorarea obiectelor transportate. In acest fel va oferim cele mai bune servicii de relocari firme si mutari mobila la cele mai mici preturi.

Autovehiculele pot stationa cat este nevoie. Nu se percepe nici un cost pe perioada de stationare. Se emite factura si chitanta fiscala pentru toate serviciile prestate.

Echipa trimisa va asigura un serviciu complet, in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Montat mobilier, demontat, infoliat si manipulat in functie de cerintele dumneavoastra. Suntem o firma de transport cu experienta in mutari sedii firme, mutari locuinte, mutari marfa, mutari mobila in Bucuresti (sector 1, 2, 3, 4, 5, 6), Romania sau Europa la cele mai mici preturi.

Pentru detalii suplimentare, costuri si disponibilitate va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Va rugam sa ne precizati corect, volumul mobilierului, etajul respectiv, nr de km reali si locatia respectiva unde va ajunge marfa sau mobila dumneavoastra.

Transport Rapid de Marfa
Chiar daca doriti sa carati un simplu birou sau colete ce ocupa intreg volumul util al vehiculului va vom trata cu cea mai mare seriozitate oferindu-va un transport rapid.

Prin transport rapid intelegem dexteritate la incarcare, deplasarea vehiculului in limite legale de siguranta, manevrare si descarcare rapida. Pentru distantele mari masinile sunt dotate cu cate doi soferi astfel incat sa se realizeze un flux continuu al activitatii respectandu-se totodata si timpii de odihna.

Majoritatea solicitarilor primite au fost instant! Adica am fost sunati si ni s-a solictat un vehicul in maxim o ora. De obicei putem onora astfel de comenzi. Totusi unii factori ne impiedica sa venim "la minut" (conditii meteo, gradul de ocupare al masinilor, disponibilitatea personalului).

Strategia noastra este bazata pe Transportul rapid!
Taxarea se face in functie de numarul de km, deci suntem interesati de un serviciu rapid. Acest lucru va avantajeaza atat pe dumneavoastra (nu trebuie sa asteptati) cat si pe noi (putem onora cat mai multe comenzi).

Informatii

2 RON
Ne gasiti si pe retelele sociale: