Ad #4846
Publish on 10-12-2016
Toate anunturile de la  LANDSELECT

Contact

LANDSELECT
0741058746
Târgu Mureș
17 €

Descriere

Teren de vanzare pentru case in Ernei, intravilan, vizavi de Piata Auto Ernei Selgros


Parcelele au suprafete cuprinse intre 420 si 520 mp, fac parte dintr-un Plan Urbanistic Zonal, format din 35 de parcele, dintre care 9 parcele au fost deja vandute, pe care s-au construit 6 case. Parcelele nevandute sunt delimitate prin stalpi de beton, fiecare cu carte funciara separata si drept de servitute peste drumul de acces al PUZ-ului din care fac parte, drum care este proprietatea companiei si va fi construit de compania noastra. Casele construite sunt bransate la urmatoarele utilitati curent, apa si canalizare.
In acest moment exista planuri pentru extinderea retelei de gaz pana in dreptul PUZ-ului. Amplasamentul parcelelor si a utilitatilor sunt prezentate in schita atasata. Sa efectuat studiu geo pe suprafata PUZ-ului.


Distanta fata de centrul orasului Targu Mures este de aprox. 9km si de 900 metri fata de DN15, terenul se afla in
aproprierea Pietei Auto Ernei si a Supermarketului Selgros. Iar traseul viitoare centuri ocolitoare va trece la aproximativ 400m de PUZ-ul din care fac parte loturile, fapt ce va facilita accesul in partea de Est a muncipul. Targu-Mures, loc. Corunca (iesirea spre Sighisoara).

Nu suntem agentie imobiliara, parcelele fiind proprietatea companiei.


Pretul este 17€/ mp inclus tva, negociabil. Pentru ori ce alte informatii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0741-058.746.
Strada Hegyi Lajos nr.9, Targu-Mures, Jud. Mures.
LANDSELECT S.R.L.

Informatii

Ne gasiti si pe retelele sociale: