Ad #4847
Publish on 10-12-2016
Toate anunturile de la  LANDSELECT

Contact

LANDSELECT
0741058746
Târgu Mureș
17 €

Descriere

uprafata parcelei este de 667mp fiind delimitata prin stalpi de beton, imobilul este in curs de dezmembrare. Va avea carte funciara separata si drept de servitute peste drumul de acces al PUZ-ului din care face parte, drum care este in constructie costurile fiind suportate de compania noastra. Destinatia terenului este intravilan, construibil. Terenul face parte dintr-un PUZ ce sa efectuat pe o zona ce include mai multe loturi dintre care pe 6 imobile s-au construit case.
Amplasamentul parcelelor si a utilitatilor sunt prezentate in schita atasata, iar pe suprafata imobilului sa efectuat studiu geologic pe suprafata PUZ-ului.
Distanta fata de centrul orasului Targu Mures este de aprox. 9km si de 900 metri fata de DN15, terenul se afla in aproprierea Pietei Auto Ernei si a Supermarketului Selgros. Iar traseul viitoare centuri ocolitoare va trece la aproximativ 400m de PUZ-ul din care fac parte loturile, fapt ce va facilita accesul in partea de Est a muncipul. Targu-Mures, loc. Corunca (iesirea spre Sighisoara).


Pretul este 17€/ mp inclus tva, negociabil. Pentru ori ce alte informatii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon atasat anuntului sau pe adresa de e-mail.

0741-058.746.
Strada Hegyi Lajos nr.9, Targu-Mures, Jud. Mures.
LANDSELECT S.R.L.

Informatii

Ne gasiti si pe retelele sociale: