Ad #5393
Publish on 19-01-2017
Toate anunturile de la  Mihai Dumitrescu

Contact

Mihai Dumitrescu
077120
0722191109
Bragadiru
http://www.gdbromania.ro
55 125 €

Descriere

Apartament de 3 camere, cu suprafata de 94 mp, situat la etajul 2, in ansamblul rezidential din Jilava, la numai 5 minute distanta de Bucuresti si beneficiaza de un foarte bun amplasament, intr-o zona rezidentiala noua si acces rapid pe drumuri amenajate.
Printre facilitatile de care dispune ansamblul se pot enumera: conectare la utilitati, energie electrica, gaze naturale, canalizare si apa curenta, fiecare apartament avand contorizare separata, iluminare exterioara, vecinatatea magazin Mega Image, scoala generala, gradinita, parc amenajat, loc de joaca pentru copii, locuri de parcare si acces rapid la mijloacele de transport in comun si statie tren urban pe centura feroviara a Bucurestiului.
Apartamentul se preda la cheie, fiind finisat si utilat dupa cum urmeaza: tamplarie termopan, centrala proprie si calorifere de aluminiu, aer conditionat preinstalat, faianta, gresie, parchet, obiecte sanitare, tamplarie interior, usa exterior, interfon, loc de parcare individual.
Se ofera posibilitatea achizitionarii cu plata cash, cu rate direct la dezvoltator cu avans de 50%, prin credit bancar ipotecar sau credit Prima Casa.

Informatii

Ne gasiti si pe retelele sociale: