Ad #4230
Publish on 14-10-2016
Toate anunturile de la  ASCENDENT IMOBILIARE

Contact

ASCENDENT IMOBILIARE
0732847051
Brașov
ASCENDENT IMOBILIARE
300 000 €

Descriere

ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un imobil ce deschide multiple oportunitati de investitie. Suprafata este generoasa, totalizand peste 2000 de mp, cu un teren aferent de 1500 mp. Constructia este compusa din trei corpuri si a fost realizata in doua etape, respectiv in anul 1970, iar in 1990 a fost extinsa cu inca doua corpuri de cladire. Compartimentarea este avantajoasa, un numar mare de camere cu bai proprii, ceea ce face imobilul potrivit pentru complex turistic - hotel, restaurant, hostel, clinica medicala, cladire birouri, centru comercial, camin pentru batrani.
Pozitionarea este de asemenea una deosebit de avantajoasa, in centrul orasului Rasnov, la strada principala, aproape de toate punctele de interes local gen primarie magazine, scoala, gradinita, dar si turistice cum este Cetatea Rasnovului, Cheile Rasnoavei, circul glaciar si lacul Tiganesti, Pestera Valea Cetatii, Pestera Rasnoavei, asezaminte culturale si religioase, si locuri de distractie pentru mari si mici cum este Dinoparc.
Orasul Rasnov ofera cadrul natural si imprejurimile ideale pentru investitie in domeniul turistic, iar noi va putem oferi oportunitatea de care aveti nevoie!

Se ofera conditii avantajoase!

Detalii:
www.ascendentimobiliare.ro

Reprezentare Exclusiva ASCENDENT IMOBILIARE

Informatii

Ne gasiti si pe retelele sociale: