Ad #598
Publish on 25-11-2015
Toate anunturile de la  PestControlRo

Contact

Descriere

Aparat combinat cu ultrasunete și aparat electromagnetic Slimline 4000 pentru combaterea rozătoarelor și insectelor târâtoare pentru 370 m.p.

Preț : 364,41 Lei
Livrare :15 Lei
Link produs: https://epest.ro/index.php?route=product/product&path=33&product_id=55

APARAT COMBINAT SLILMLINE 4000
Garanție: 24 de luni.

Aparatul asigură combaterea șoarecilor, șobolanilor, veverițelor și insectelor târâtoare – gândaci, furnici, păienjeni, etc. Este eficient pentru încăperi cu suprafață de până în 370 m.p.

PRINCIPIU DE FUNCȚIONARE: Aparatul combină două aparate în unu – de ultrasunete și electromagnetic în vederea obținerii unei acțiuni mai eficace pentru alungarea dăunătorilor nedoriți.

Aparatul schimbă câmpul electromagnetic existent în jurul cablurilor instalației electrice, cea ce are un efect puternic asupra șoarecilor, șobolanilor, veverițelor, țânțarilor, păianjenilor, gândacilor și altor insecte târâtoare. De asemenea emite un ultrasunet puternic cu frecvență schimbătoare în sfera 26kHz - 50kHz . Această schimbare acționează asupra aparatului auditiv și sistemului nervos al rozătoarelor și insectelor. Prin acțiunea sa, aparatul produce perturbarea funcțiilor lor vitale și provoacă panică în rândul lor. Rozătoarele și insectele încetează să se hrănească și să se înmulțească, iar în urma părăsesc zona protejată. Forma și frecvența impulsurilor se schimbă continuu, prevenindu-se astfel adaptarea rozătoarelor la aceste impulsuri. Aparatul reduce densitatea unora din insectele dăunătoare – furnici, păienjeni.

Aparatul nu influențează semnalele de televiziune, radio, de alarmă sau cele telefonice, alertele de incendiu și de gaze.
Este inofensiv pentru omenii, inclusiv pentru femeile însărcinate, copiii și persoanele cu stimulatoare cardiace și aparate auditive.

Ultrasunetele emise sunt în afara intervalului de audibilitate al oamenilor și animalelor de companie, precum câini, pisici, păsări și alte animalele cu sânge cald. Ele sunt insuportabile pentru hamsteri și cobai.

MĂSURI PREVENTIVE: Cea ce încurajează apariția rozătoarelor și insectelor sunt alimentele descoperite și resturile alimentare. Strângeți produsele alimentare și eliminați deșeurile. Igiena bună și dăunătorii rareori sunt compatibile. Înaintea utilizării aparatului este bine a asigura ieșiri din încăperile. Astfel veți accelera efectul. După ce rozătoarele părăsesc zona protejată, închideți toate intrările și umpleți toate găurile din pereți și podea. Măsurile preventive corespunzătoare accelerează și cresc efectul de la funcționarea aparatului cu ultrasunete pentru combaterea rozătoarelor.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Conectați aparatul la priză cu tensiune de 220 V. Indicatorul luminos se aprinde și stinge automat, fiind o indicație pentru funcționarea aparatului. Lăsați aparatul a funcționa fără întrerupere – consumul este minim (sub 3W), practic nefiind înregistrat de contor. Protejați aparatul de contact cu apă și de razele solare directe

Setați aparatul pentru dăunătorii împotriva cărora doriți să acționeze:

Setări ultrasunete

· poziție. „RONDENT”(rozător) – 26 kHz – împotriva șoarecilor și șobolanilor; La această poziție apare o lumină LED albastră clipitoare.

· poziție „INSECT”(insect) – 40 kHz – gândaci, furnici și alte insecte târâtoare; La această poziție apare o lumină LED albastră constantă.

· poziție „SPIDER”(păienjen) – 50 kHz - păienjeni; La această poziție apare o lumină LED albastră des clipitoare, ca și pentru poziția pentru rozătoarele.

· poziție „PET-SAFE” (sigur pentru animalele de companie) – oprit. Această poziție se folosește dacă trebuie să amplasați aparatul într-o cameră cu animale de companie, precum hamsteri, cobai, iepuri și șobolani.

Setări electromagnetice (infrasunete)

Semnalul alungă dăunătorii din zonele apropiate cablurilor electrice. Astfel de zone sunt cavitățile din pereți, spații de sub acoperiș, din mansarde și din apropierea aparatelor electrice. Semnalul este eficient în locuință tipică cu suprafață de până în 370 m.p.

Mutați al doilea alunecător de pe partea laterală a produsului până la poziția dorită, în felul arătat mai jos:

· poziție „NORMAL” (NORMAL)– Semnalul electromagnetic se pornește pentru aproximativ 10 minute, după care se oprește pentru aproximativ 10 minute. Ciclul de repetă continuu. Indicatorul luminos LED (diodă) de culoare roșie se pornește când semnalul este pornit.

· poziție „BOOST” (ACELERAT) – semnalul electromagnetic se pornește și indicatorul luminos LED de culoare roșie clipește. Aparatul emite un zgomot ultrasunet, care depășește pragul de audibilitate al majorității oamenilor. Acesta nu va afecta animalele de companie, inclusiv pisici, câini, păsări, reptile și pești. Dar majoritatea animalelor de companie rozătoare, inclusiv hamsteri, iepuri, șoareci și șobolani, gerbili și altele, pot auzi acest zgomot, astfel încât produsul trebuie setat la poziția „Sigur pentru animalele de companie”, dacă va

Informatii

365 RON
Ne gasiti si pe retelele sociale: