Ad #286
Publish on 02-11-2015
Toate anunturile de la  Boem Club

Contact

Boem Club
0760689422
București
http://www.boemclub.ro

Descriere

Lectii de muzica pentru toate varstele la Scoala de Vara Boem Club 2015
Scoala de Muzica Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti si cea mai mare din tara, desfasoara in perioada 20 Iunie - 13 Septembrie, cursurile Scolii de Vara Boem Club 2015.
Cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club se desfasoara individual sau in grup, fiecare participant avand posibilitatea de a alege genul muzical care il reprezinta, sau pe care doreste sa il aprofundeze. Cursantii se pot inscrie pentru urmatoarele module: lectii de pian, chitara, canto, percutie, saxofon, vioara, violoncel si clarinet.
Inscrierile la cursurile de muzica de la Scoala de Vara Boem Club se fac pentru o perioada de minim o luna de zile, cu o frecventa de doua lectii pe saptamana, astfel incat, la sfarsitul programului Scolii de Vara cursantii sa poata dobandi cunostinte de baza legate de studiul instrumentului ales.
Participand la cursurile Scolii de Vara Boem Club, cursantii beneficiaza de o serie de avantaje precum: posibilitatea de a fi instruiti in tainele muzicii de profesori tineri, absolventi de Conservator, care stiu sa explice notiunile complicate intr-o maniera adapatata varstei cursantilor precum si oportunitatea de a petrece timpul liber din cadrul vacantei de vara intr-un mod relaxant, prin intermediul unor activitati educational-recreative foarte placate.
Date de contact pentru inscriere la lectiile de muzica din cadrul Scolii de Vara Boem Club 2015:
Boem Club Alba Iulia - 0735 641 594, adresa de e-mail - albaiulia@boemclub.ro
Boem Club Razoare - 0760 689 422, adresa de e-mail - razoare@boemclub.ro
Boem Club Dorobanti - 0761 786 601, adresa de e-mail dorobanti@boemclub.ro

Informatii

400 RON
Ne gasiti si pe retelele sociale: