Termeni si Conditii

Reguli

Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si a conditiilor de mai jos. 

Postarea anunturilor pe acest site se face gratuit.

Datele personale introduse de catre vizitator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de introducere al anunturilor sunt necesare pentru a va trimite confirmarea primirii anuntului, anuntarea anumitor promotii etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. 
In cazul pierderii de informatii cauzate de \"bug\"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul DauAnunturi.ro, administratorii site-ului nu-si asuma nici o responsabilitate.

Pentru o bună desfășurare a serviciului nostru, vă rugăm să respectați următoarele condiții:

  • nu se admite adăugarea aceluiaș anunț (sau a unui anunț cu acelasi ințeles) de mai multe ori.
  • nu se admite adăugarea de anunțuri în categorii necorespunzatoare
  • nu se admite adăugarea de anunțuri cu continut xenofob, defaimator, obscen sau amenințător
  • nu se admite adăugarea de cod HTML în conținutul anunțurilor
  • nu se admite repetarea aceluiași link de mai multe ori intr-un anunț
  • pozele care însoțesc un anunț trebuie să reprezinte produsul sau serviciul oferit si nu sigla firmei
  • nu abuzați în nici un fel de serviciile site-ului nostru
  • responsabilitatea pentru un anunț apartine în exclusivitate celui care îl adaugă

 

DauAnunturi.ro nu garantează credibilitatea, acurateţea informaţiilor publicate de către utilizatori sau nu girează vreo părere exprimată de către utilizatori.
Dacă i se solicită de către un utilizator, DauAnunturi.ro poate investiga şi verifica afirmaţiile în cadrul procesului de moderare şi poate hotărî dacă informaţiile respective trebuie îndepărtate. Vă rugăm să folosiţi opţiunea de notificare a moderatorului pentru orice informaţie care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare pe acest site.

Administratorii site-ului DauAnunturi.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau a intrerupe temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila.

Ne gasiti si pe retelele sociale: