Andra isi mai doreste un copil!

Andra Maruta demostreaza inca o data cat este de dedicata familiei. Chiar daca agenta solistei este foarte incarcata, aceasta isi doreste inca un copil cu sotul ei, Catalin Maruta. Andra mai are un baietel in varsta de doi ani si spune ca nu vrea sa astepte prea mult, pentru ca diferenta de vartsa dintre frati sa nu fie prea mare.

“Vreau sa raman gravida la toamna! David este viata mea si a lui Catalin! Il iubim si il rasfatam mereu si ne minunam ce repede a crescut! Tocmai de aceea, nu vreau sa las sa mai treaca timpul si intentionez sa mai aduc pe lume inca un urmas! Doar asa e bine, sa nu fie diferenta mare de varsta intre copii! Asa ca, am hotarat ca, dupa ce ma mai linistesc cu concertele si ma axez mai mult pe emisiunea la care sunt jurat, eu si Maruta sa plecam intr-o vacanta, doar noi doi, si, acolo, vom incerca sa lucram si la asa ceva! Daca va vrea Dumnezeu si nu voi avea probleme, cine stie, la anul, voi deveni, din nou, mamica!

Pentru ca am un baietel, este firesc sa imi doresc o fetita! Insa, nici daca voi avea un nou baiat, nu va fi o problema, important este sa fie sanatos si sa ne bucuram de el, la fel ca si de David”, a declarat Andra pentru WOWbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *