DivertismentDe ce „Born This Way” este cel mai important...

De ce „Born This Way” este cel mai important album pentru fanii Lady Gaga

Lady Gaga este cea mai importanta cantareata a secolului trecut si a aratat asta cu fiecare album, cu fiecare spectacol, cu fiecare melodie si cu fiecare concert din turneele ei… Ea este unica si o stim cu totii, dar exista o piatra de hotar in cariera ei a fost un punct de cotitura pentru toti fanii cantaretei, Micii Monstri.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, numele ei adevarat, este recunoscuta pentru estetica ei in schimbare si, de asemenea, pentru spectacolele live incredibile, pentru videoclipurile sale muzicale… care a determinat  -o sa vanda peste 30 de milioane de albume si peste 150 de milioane de single-uri , clasandu-se printre cel mai bine vandut din istorie. „Born This Way” a fost in mare parte responsabil pentru asta.

„Born This Way” a fost lansat pe 23 mai 2011 dupa promotii imense la nivel mondial, a caror asteptare era foarte mare. A fost cel mai asteptat album al acelui an si nu a fost pentru mai putin: s-a vandut in peste 1 milion de copii in prima saptamana.

Pentru majoritatea fanilor, Little Monsters este cel mai bun album al lor si, in acelasi timp, cel mai social. De ce este „Born This Way” cel mai important album pentru fanii cantaretei?

Cel mai social

„‘Nascut asa’, un strigat pentru libertate si egalitate”

Lady Gaga nu este doar cantareata si actrita, este si o activista pentru drepturile omului si pentru drepturile colectivului LGTBI . In mare masura, si-a dedicat al doilea album: „Born This Way”.

Albumul, care a fost lansat pe 23 mai, a fost uniunea muzicii electronice cu dance, pop, rock… chiar si metal . A avut cateva single-uri de mare succes comercial, iar videoclipurile au fost ingrijite in detaliu. 

Albumul continea versuri foarte clare si explicite impotriva homofobiei, impotriva rasismului, foarte in favoarea feminismului… o varietate de cantece in care Lady Gaga s-a implicat din plin si in care si-a dus lupta pana in zilele noastre cu cantece iconice precum „Nascut astfel” sau „Par”.

Acest album a ajutat multi tineri sa se accepte si a marcat o intreaga generatie de tineri sa fie ei insisi si sa imbratiseze libertatea.

Cel mai razbunator

„Lady Gaga in videoclipul pentru „Judas””

In plus, unele melodii de pe album includ referiri foarte clare la crestinism, precum Isus sau Maria Magdalena. In cantecul „Iuda”, el apara figura acestui apostol in fata lui Hristos, care il prefera pe cel rau celui bun.

Alte piese, „Americano”, este un mesaj larg impotriva expulzarii imigrantilor ilegali , a libertatii, a feminismului si a sexualitatii.

Ca si in „Scheibe”, care inseamna rahat in germana, ea a scris-o crezand ca trebuie sa fii mereu o femeie puternica, chiar daca esti inconjurat de multe rahaturi. Trebuie sa fii curajos si puternic in fata a ceea ce iti iese in cale.

Cel mai experimental

„Lady Gaga in timpul turneului de bal Born This Way”

Desi multi cred ca „ARTPOP” este cel mai experimental dintre toate, „Born This Way” este cu mult mai mult. Fuzioneaza multe stiluri si exista multe instrumente in ele. Este o fuziune a diferitelor stiluri care nu a lasat pe nimeni indiferent.

Albumul include muzica electronica, dance, pop, rock, opera, heavy metal, rock and roll, europop, stil mariachi, electronic industrial, trance, techno si muzica disco.

Cum stai?

Din acest motiv, si multe altele, „Born This Way” a fost un album cheie in cariera lui Lady Gaga si va fi intotdeauna. Este un proiect unic care a fost dedicat tuturor Micilor Monstri si alaturi de care multi au indraznit sa fie ei insisi.

Cele mai noi

Tendințele Cumpărăturilor Online în 2024: Tehnologie, Rucsacuri, Casă & Cadouri

În era digitală în continuă expansiune, cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare, iar 2024 nu...

Cum revoluționăm accesul la servicii juridice în mediul de afaceri digitalizat

Vrei să asiguri protecția juridică a afacerii tale?Într-un mediu de afaceri din ce în ce mai digitalizat, companiile caută...

Descoperă secretul protecției digitale absolute: totul despre licențele antivirus in 2024

1. Introducere Într-o lume digitală tot mai complexă și interconectată, protejarea datelor și a dispozitivelor noastre este esențială. De...

Transformă-ți Afacerea într-o Destinație Preferată pentru Călători cu aNuvola!

Indiferent dacă ești o unitate de cazare, un restaurant sau oferi experiențe de neuitat, aNuvola este platforma perfectă pentru...

Ghidul complet pentru Detonarea Corectă a Petardelor în Noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion este momentul în care ne adunăm cu toții pentru a sărbători trecerea într-un nou an, iar...

Scule necesare pentru a realiza izolarea termica a unei case

Daca vrei sa izolezi casa in regie proprie (DIY), pe langa materiale ai nevoie si de niste unelte speciale. Inainte...

Nu rata

Tendințele Cumpărăturilor Online în 2024: Tehnologie, Rucsacuri, Casă & Cadouri

În era digitală în continuă expansiune, cumpărăturile online...

Cum revoluționăm accesul la servicii juridice în mediul de afaceri digitalizat

Vrei să asiguri protecția juridică a afacerii tale?Într-un mediu...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!