DiverseAvantaje si dezavantaje brazi artificiali

Avantaje si dezavantaje brazi artificiali

Brazii artificiali se afla pe buzele tuturor zilele acestea si este de inteles de ce se intampla acest lucru: ei au o multime de avantaje, in comparatie cu brazii naturali. In continuare, vom trece in revista beneficiile pe care le aduc ei, dar vom nota si dezavantajele lor. 

Avantaje brazi artificiali

1. Costurile reduse. 

Cand cumperi un brad artificial stii ca il vei putea folosi si la anul si pentru doi ani si peste mai multi ani. Platesti o singura data si ai rezolvat problema bradului de Craciun pentru multi ani. La anul nu vei mai fi n nevoit sa scoti din buzunar alti bani pentru brad, ci ii vei putea folosi pentru alte lucruri care te intereseaza – de exemplu pentru cadouri pentru tine si pentru cei dragi. 

2. Comoditate. 

Brazii artificiali sunt foarte convenabili si comozi. Nu va solicita atat de mult, ci va lasa timp pentru alte lucruri pe care v-ati dori sa le faceti de Craciun. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l luati din pod sau din subsol sau din camera in care l-ati depozitat tot anul si sa-l montati. Aceste intotdeauna in „forma perfecta” si nu trebuie sa-ti faci griji ca ai ales un exemplar cu probleme sau cu frunzis dezgolit. Tu stii de la inceput ce brad artificial cumperi si te vei bucura de aceeasi calitate si la anul si peste multi ani. 

Tot la capitolul comoditate includem faptul ca brazii artificiali nu au nevoie de udare. Nici nu vor imprastia ace dezordonate pesste tot pe podea. Recunoaste ca acest lucru iti cam dadea dureri de cap atunci cand aveai in living un brad natural. 

Dezavantaje brazi artificiali

Din pacate, brazii artificiali nu sunt perfecti, ci au cateva dezavantaje. Ramane sa le citesti si sa pui in balanta avantajele si dezavantajele pentru a decide daca un brad artificial este o afacere buna pentru familia ta.  

1. Brazii artificiali sunt fabricati din PVC. Acest lucru ar putea fi neplacut pentru cei care isi doresc o imagine naturala. Totusi, daca alegeti un exemplar care sa semene cat mai mult cu un brad natural, dezavantajul acesta ar putea fi contracarat. 

2. Brazii artificiali reprezinta un pericol de incendiu. Departamentul de pompieri din Farmington Hills, SUA, a realizat un sodaj pentru a vedea ce tip de brad este mai riscant pentru declansarea unui incendiu: bradul artificial sau cel natural. Poate ati ghicit: bradul artificial prezinta cel mai mare risc de incendiu. 

Cele mai noi

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi aminteste dimineata si si mai putine persoane ii dau sensul...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact social pentru a supravietui si a prospera in viata. Familia,...

Cele mai importante 10 zeite romane

Se vorbeste multe despre asimilarea pe care Imperiul Roman a facut-o a culturii si cunostintelor grecilor, mai ales in...

Nu rata

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!