DiverseCum sa il faci sa se gandeasca mai mult...

Cum sa il faci sa se gandeasca mai mult la tine

Ca femeie, vrei ca cel pe care-l iubesti sa aiba ochi numai si numai pentru tine. Noi iti oferim cateva sfaturi care, alaturate ambitiei si perseverentei tale, il vor face sa se gandeasca din ce in ce mai mult la tine si la momentele frumoase petrecute impreuna si cu cat mai mult timp petreceti separati, cu atat mai mult va dori sa fie in preajma ta.

Fii ironica!

Barbatii isi doresc langa ei femei puternice, ambitioase si sigure pe fortele lor. O anumita doza de sarcasm este necesara petru a-i ramane intiparita in minte si pentru a nu fi considerata ca avand un caracter usor de modelat dupa bunul lui plac.

De aceea, este important sa-l mai tachinezi din cand in cand, transformand asta intr-un joc care si ii va placea cu siguranta.

Dezvolta-ti latura glumeata

O fata mereu trista, cu o fata posomorata nu va fi pe placul niciunui barbat. Barbatii doresc ca tu sa stii sa apreciezi o gluma si sa ai un simt al umorului dezvoltat. Nu trebuie in niciun caz sa ai tot timpul un zambet larg, insa poti incerca sa-ti dezvolti latura aceasta , a umorului. Atfel, el isi va aminti tot timpul ce momente haioase aveti impreuna.

Acorda-i rolul principal

Atunci cand nu esti langa el, trimite-i un SMS in care sa-i spui cat de important este el in viata ta, aratandu-i astfel ca si tu te gandesti la el. Cand va veti reintalni, demonstreaza-i ca esti acolo numai pentru el, asculta-l si arata ca iti pasa cu adevarat.

Nu uita sa razi!

Un om care rade si este vesel poate schimba si starea de spirit ai celor din jur, incarcandu-i cu energie . Si in plus, nimeni nu vrea langa el o persoana posomorata, care nu rade. Incearca sa-i apreciezi glumele, razand si spunandu-i chiar ca ai mai vrea sa le auzi inca o data.

Trebuie sa ai o atitudine cat mai relaxata!

Nimeni nu vrea sa aiba langa el o femeie isterica, care face crize din orice. Asa ca, adopta o atitudine relaxata care te va transforma intr-o companie perfecta iubitului tau. El va incerca la randul lui sa te surprinda ori de cate ori are ocazia.

Banii nu trebuie fie pe primul loc!

Banii nu cumpara nici sanatate, nici prietenii adevarate si cu siguranta nici dragostea pura. Daca fericirea voastra este construita pe haine si accesori scumpe, ar fi momentul sa iti revizuiesti stilul de viata. Iubitul tau nu trebuie sa fie langa tine doar pentru bani , asa ca demonstreaza-i si lui ca banii nu sunt atat de importanti intr-o relatie si ca tu esti femeia cea mai potrivita pentru el.

Cele mai noi

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi aminteste dimineata si si mai putine persoane ii dau sensul...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact social pentru a supravietui si a prospera in viata. Familia,...

Cele mai importante 10 zeite romane

Se vorbeste multe despre asimilarea pe care Imperiul Roman a facut-o a culturii si cunostintelor grecilor, mai ales in...

Nu rata

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!