ActualitateProduse noi de la branduri internaționale - Numai pe...

Produse noi de la branduri internaționale – Numai pe drool.ro!

Branduri internaționale

Și mămicile își doresc să beneficieze de accesorii pentru casă, transport sau lucruri esențiale în dezvoltarea copilului, conform celor mai noi tendințe. În România, inovațiile ajung însă mai lent, mămicile moderne fiind nevoite să apeleze la magazinele din afară sau la rude pentru a-și putea procura cele necesare, fie să aștepte perioada concediilor de peste mări și țări ca să descopere ce mai e nou. 

Magazinul Drool.ro își dorește să reinventeze piața articolelor pentru mămici și copii aducând în prim plan o mulțime de produse noi, unicate, deosebite din numeroase puncte de vedere, de la unele dintre cele mai renumite branduri internaționale. Stocurile sunt generoase astfel încât tot mai multe mămici să aibă posibilitatea să se bucure de mobilier, jocuri și jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte, sisteme de transport și multe altele, la cele mai înalte standarde de calitate. 

Conceptul Drool.ro – Un magazin cu tot ce au nevoie părinții și copiii lor

Drool își propune să fie nu un simplu magazin online în care părinții și copii pot găsi lucruri necesare segmentului din care fac parte, ci articole de calitate superioară care sunt cu adevărat folositoare, durabile și care se aliniază cerințelor din occident. 

Astfel, echipa Drool participă în permanență la prezentări de actualitate pentru a se pune la curent cu tot ce mai e nou în domeniu, iar în cadrul expozițiilor fiecare produs în parte este atent analizat înainte de a fi pus la dispoziția clienților. Totodată, specialiștii se axează și pe a introduce în portofoliu articole de o calitate sporită, dar la prețuri rezonabile și pentru toate buzunarele. 

Așa că, produsele marcă proprie și brandurile oferite spre comercializare îndeplinesc o serie de standarde de top pentru ca fiecare client să fie mulțumit pe deplin la fiecare comandă, indiferent că aleg hăinuțe pentru copii, genți sau rucsace, jucării sau detergenți, acestea fiind doar câteva dintre exemplele disponibile.

Branduri internaționale de pe Drool care merită atenția ta

La Drool se regăsesc multe branduri internaționale deja consacrate pe piață pentru categoria de uz din care fac parte. Am analizat și noi câteva dintre acestea pe care dorim să le prezentăm în rândurile următoare.

Brandul Mokki

Se apropie cea mai frumoasă și călduroasă perioadă din an. Și, asemeni adulților, copiii își vor dori dori la rândul lor să fie frumos accesorizați, dar mai presus de toate – protejați. Atunci când razele ultraviolete UVA și UVB au o incidență foarte mare pot distorsiona vederea, iar plimbările în aer liber vor fi compromise.

Copiii pot în schimb să-și exprime personalitatea și să aibă parte de confort la nivelul ochilor folosind ochelarii de soare Mokki care sunt sustenabili, realizați din materiale care să facă față cu succes la zgârieturi și incidentele la care îi expun copiii în mod uzual, dar care totodată sunt și printre puținii de pe piață care beneficiază de numeroase premii și distincții aduse calității norvegiene. 

Brandul Skiddou

Se evidențiază cu ușurință și Skiddou care este un brand polonez cu produse diversificate pentru micuții cu vârsta cuprinsă între 0-6 ani. La Drool se regăsesc așadar, mai multe produse ale acestui brand, conceptul lor axându-se mai cu seamă pe nevoi și durabilitate, pe detalii care influențează într-un mod pozitiv dezvoltarea copiilor: pătuțuri co-sleeping 3 în 1 sau de călătorie, accesorii pentru igienă (prosoape, olițe, pături), jocuri și jucării educative precum bicicletă fără pedale, jucăria gravitațională tip motocicletă, covorașe senzoriale educative etc.

Brandul BabyJem

BabyJem pune accent mai cu seamă pe nevoile bebelușilor și pune la dispoziție prin intermediul drool.ro diferite lucruri care susțin legătura copilului cu mama acestuia în primele luni de viață. Astfel, articolele extrem de practice vor înfrumuseța experiența proaspetelor mămici la fiecare pas, fie că e vorba de alăptare, de băiță, de înfășat și îmbrăcat sau de transport. 

Prin urmare, BabyJem oferă acces la textile certificate din bumbac OekoTex100, accesorii pentru autovehicule (parasolare, înălțătoare, reductoare pentru scaunul auto etc.), precum și sisteme de siguranță pentru acasă (protecții pentru ferestre sau corp), sisteme de înfășat, pernuțe anticolici etc. 

Astfel, prin intermediul produselor și al brandurilor de talie internațională, Drool își dorește să fie un magazin mereu aproape de sufletul și nevoile celor mari, dar și a micuților de toate vârstele. Având produsele lor la dispoziție, părinții se pot concentra îndeosebi pe lucrurile cele mai importante din viața lor, precum clipele petrecute împreună și acțiunile sănătoase care contribuie la bună dezvoltare.

Cele mai noi

Descoperă secretul protecției digitale absolute: totul despre licențele antivirus in 2024

1. Introducere Într-o lume digitală tot mai complexă și interconectată, protejarea datelor și a dispozitivelor noastre este esențială. De...

Transformă-ți Afacerea într-o Destinație Preferată pentru Călători cu aNuvola!

Indiferent dacă ești o unitate de cazare, un restaurant sau oferi experiențe de neuitat, aNuvola este platforma perfectă pentru...

Ghidul complet pentru Detonarea Corectă a Petardelor în Noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion este momentul în care ne adunăm cu toții pentru a sărbători trecerea într-un nou an, iar...

Scule necesare pentru a realiza izolarea termica a unei case

Daca vrei sa izolezi casa in regie proprie (DIY), pe langa materiale ai nevoie si de niste unelte speciale. Inainte...

Mutari Iasi-Transport Marfa

 Firma de Mutări Iasi și Transport Marfă  Suntem o companie specializată în servicii de mutare și transport marfă...

Top 5 schimbări pe care le poți face acum în viața ta pentru o sănătate mai bună

Felul în care te simți este rezultatul alegerilor pe care le faci zilnic, ceea ce înseamnă că sănătatea și...

Nu rata

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!