DiverseTrucuri pentru organizarea hainelor cand aveti spatiu minim la...

Trucuri pentru organizarea hainelor cand aveti spatiu minim la dispozitie – saci de vidat si alte sfaturi

Minunatii saci de vidat reprezinta unul din cele mai bune trucuri prin care puteti maximiza spatiul disponibil in dulap, pentru hainele pe care le purtati intr-o anumita perioada de timp. In continuare va vom dezvalui si alte trucuri la care puteti recurge. 

Depozitarea hainelor poate fi o activitate destul de frustranta – mai ales atunci cand esti foarte limitat de spatiul din sifonier. Cu toate acestea, exista mai multe modalitati prin care puteti crea mai mult loc pentru acele articole vestimentare pe care le porti mai des in sezonul prezent. 

1. Depozitati haine in saci de vidat. 

Si dulapul dumneavoastra poate deveni o comoara virtuala de economisire a spatiului. Daca sunteti o persoana organizata si ideea unui sifonier prea ticsit cu haine va determina sa ridicati din spranceana, atunci trebuie sa incercati cei mai buni saci de vidat haine. Dintr-o data acestia va pot ajuta sa economisiti pana la 75% mai mult spatiu. Desigur acest lucru inseamna ca depozitati toate hainele in saci de vidat, pentru ca in definitiv vreti ca hainele pe care le purtati in mod curent sa fie intotdeuana la dispozitia dumneavoastra. Profitati de oferta saci de vidat de pe piata si economisti spatiu in gospodaria dvs.

Cu toate acestea, trebuie sa recunoasteti ca exista mai multe articole vestimentare pe care nu le purtati intr-o anumita perioada a anului. Cel mai bun exemplu este legat de hainele potrivite pentru fiecare sezon. Iarna purtati haine mai groase, iar vara haine mai subtiri. 

Deci chiar si pentru cateva luni se merita sa depozitati in siguranta hainele pe care nu intentionati sa le purtati prea curand. Femeile insarcinate se pot confrunta adesea cu aceasta dilema. Cand incep sa ia in greutate constata ca nu mai incap in hainele vechi. Isi achizitioneaza cateva randuri de haine pentru viitoare mamici si eventual isi scot in fata acele bluze, rochii sau haine care pana de curand erau putin mai largi. 

Si in aceasta situatie sacii de vidat haine se pot dovedi eficienta. 

2. Scapati de lucrurile vechi. 

Este unul din primele lucruri pe care ar trebui sa le faceti atunci cand intentionati sa faceti curat in dulap. Sigur aveti haine pe care nu le mai folositi – fie ca intre timp v-ati schimbat stilul vestimentar, fie ca v-au ramas mici, fie ca nu va plac etc. 

Poate parea un lucru dureros, dar daca veti sa aveti un dulap in care sa gasiti de fiecare data cu usurinta ceea ce cautati, cel mai bine este sa renuntati la aceste articole vechi. Veti descoperi ca adesea principalul motiv pentru care vi se pare ca nu aveti spatiu este ca acesta este ocupat de lucruri pe care nu le purtati niciodata. Rezolvati aceasta problema si donati/ renuntati la hainele pe care nu le mai folositi. 

3. Procurati-va un stand de haine.

Acestea standuri destul de „golase” si simple va pot ajuta sa va organizati mai bine. Exista cateva modele destul de interesante, majoritatea sunt prevazute cu roti si pot fi mutate cu usurinta dintr-un loc in altul. Daca le folositi pentru cele mai frumoase outfit-uri s-ar putea chiar sa obtineti un aspect dragut in camera dumneavoastra. Gasiti-le un loc special in camera si sansele de a creste efectul estetic al incaperii vor creste considerabil. 

4. Eficientizati spatiul de sub pat. 

Daca aveti un pat prea jos, nu ar fi o idee rea sa-l ridicati putin. Spatiul acela de sub pat poate fi extrem de valoros. De exemplu, aici puteti aseza acei saci de vidat umpluti cu haine compactate de care veti avea nevoie sezonul urmator. Nu va vor deranja, vor fi in siguranta acolo, veti avea usor acces la ei si nu vor fi la vedere pentru a exista macar un minim de risc sa strice imaginea intregii camere. 

Sunteti in cautarea unor seturi de saci de vidat la preturi mici? Sunat la 0736 791 916.

Cele mai noi

De ce inchirierea unei Basculante 8×4 poate fi avantajoasa

O basculanta 8x4 este un model de camion cu o capacitate mare de incarcare si care este folosita in...

De ce ar trebui să mâncăm alimente de sezon?

Alimentația de sezon, care constă în cumpărarea și consumul de alimente de sezon, este un adevărat stil de viață...

Cele mai grave 35 de defecte pe care le poate avea o persoana

Cand ne amintim de oamenii care trec prin viata noastra si care ne marcheaza, este pentru ca de obicei...

De ce ma trezesc obosit: 8 cauze comune

Sunt oameni care se trezesc dimineata cu o mare greutate in corp, cu o lipsa de motivatie pentru a...

Simt insectele durere?

Durerea este o experienta senzoriala si emotionala si, prin urmare, are o povara foarte subiectiva . Acest eveniment este...

Cum sa alegi o scoala bilingva

De multi ani, parintii isi cauta copiii sa invete o a doua limba. Ce ar trebui sa va ofere...

Nu rata

De ce inchirierea unei Basculante 8×4 poate fi avantajoasa

O basculanta 8x4 este un model de camion cu...

De ce ar trebui să mâncăm alimente de sezon?

Alimentația de sezon, care constă în cumpărarea și consumul...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!