Am fost violata si am ramas insarcinata! Acum ce fac?

“Buna ziua,

Numele meu este Mary si am 22 de ani. Am o poveste trista: am fost violata si acum sunt insarcinata!

Sunt studenta in ultimul an la facultate si ma pregatesc sa imi dau licenta, insa nu stiu daca voi mai fi in stare sa fac ceva. Am fost la o petrecere in urma cu 2 luni, iar eu stateam foarte aproape. M-am hotarat sa merg acasa pe jos, oricum faceam 10 minute.

Trebuia doar sa traversez un parc si ajungeam acasa. Numai ca pe drum am dat de 2 barbati care au inceput sa se tina dupa mine. Am grabit pasul, insa degeaba, deoarece cei doi m-au prins destul de repede.

Am incercat sa tip, insa unull dintre barbati mi-a dat o palma si cred ca mi-am pierdut cunostinta deoarece nu prea imi mai aduc aminte multe din acel moment. Parca vad franturi cu cei doi in timp ce ma violau, insa parca totul se intampla intr-un vis.

M-am trezit intr-un loc intunecat al parcului, aproape dezbracata si mi-am dat seama ce se intamplase. Am ajuns acasa si am facut un dus lung, ca sa ii sterg pe acei barbati de pe mine. M-am simtit mult timp murdara si nu am vrut sa ies din casa.

Nu i-am spus nimanui ce am patit de rusine, insa in urma cu 2 saptamani am inceput sa ma simt rau. Nu mi-am dat seama decat foarte tarziu ca as putea fi insarcinata, deoarece acesta era ultimul lucru la care m-as fi putut gandi, din moment ce eu nu aveam prieten.

Mi-am luat un test de sarcina si l-am facut. A iesit pozitiv. Acum simt ca lumea mea se sfarseste inainte sa fi inceput. Visam sa imi continui studiile si sa ma axez in primul rand pe cariera, insa acest copil neplanificat simt ca imi va da viata peste cap.

Stiu ca ar trebui sa ma gandesc ca este o minune de la Dumnezeu, insa ce minune e asta nedorita si infaptuita in urma unui viol? Nu imi doresc acest copil si nici nu vreau sa il abandonez dupa nastere.

Cred ca singura solutie este avortul, chiar daca multi dintre cititori nu vor fi de acord cu mine. Insa ce as putea sa mai fac? Cum sa ies din aceasta situatie groaznica fara sa-mi afecteze viata? Cum sa am un copil de care sa nu ma intereseze mai tarziu? Si cum sa iubesc acest copil daca este rezultatul unui viol?

Sunt multe intrebari la care nu am raspuns…va rog ajutati-ma!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *