LifestyleDe ce nu mai dureaza o relatie in...

De ce nu mai dureaza o relatie in ziua de azi

In ziua de azi, relatiile amoroase nu mai sunt ce erau o data, si oamenii nu mai reusesc sa construiasca ceva durabil si puternic care sa reziste in fata provocarilor si a trecerii timpului. De ce se intampla acest lucru? Ce s-a schimbat pe parcurs atat in societate cat si in mentalitatea oamenilor? Daca si tu te intrebi aceleasi lucruri, atunci hai sa vedem de ce nu mai dureaza de fapt o relatie in ziua de azi.

Majoritatea oamenilor nu sunt pregatiti                                                                                                

Foarte multi oameni, atat femei cat si barbati, intra in relatii doar pentru a nu fi singuri, ceea ce este total gresit. Acestia nu se simt pregatiti, si cu toate astea considera ca trebuie sa formeze un cuplu pentru a fi in randul lumii. Ei bine, pentru a construi o relatie sanatoasa si armonioasa, ambii parteneri trebuie sa fie pregatiti pentru sacrificii, pentru iubire neconditionata, si pentru compromisuri. Mai mult decat atat, daca unul are tendinta sa insele, atunci acea relatie va fi cu siguranta un fiasco. Daca un barbat cauta femei sex pentru a experimenta, desi este intr-o relatie, sau vice versa, atunci este mai mult decat evident ca cei doi nu au ce cauta impreuna. Sa fi pregatit inseamna sa fi trait suficiente experiente din care sa fi invatat ceva, si sa stii in prezent cu exactitate ceea ce iti doresti de la un partener de cuplu.

Oamenii nu mai cauta iubire ci doar emotii                                                                                               

Intre acestea doua este, fara indoiala, o foarte mare diferenta, diferenta pe care multi oameni nu o cunosc. In general, si vorbim aici atat de femei cat si de barbati, majoritatea vor pe cineva care sa le ofere anumite emotii, si nu pe cineva care sa ii inteleaga chiar si in cele mai adanci taceri. Pur si simplu, majoritatea cuplurilor din ziua de azi isi petrec timpul impreuna, dar nu creeaza amintiri.

Viata palpitanta atrage                                                                                                                       

Datorita societatii in care traim, oamenii nu vor o viata plictisitoare. O mare parte dintre ei alearga efectiv dupa momente palpitante care le ridica nivelul de adrenalina, si considera astfel ca isi traiesc viata, ceea ce este total gresit. A trai cu adevarat inseamna a avea in jurul tau oameni care sa te iubeasca si sa te accepte pentru ceea ce esti tu, si a nu fi nevoie sa te prefaci de fiecare data cand te intalnesti cu ei. In plus, mai inseamna si momente de calitate petrecute in familie, indiferent ca aceste momente sunt acasa si nu in vreo vacanta luxoasa. Exista multi oameni extrem de bogati care nu sunt fericiti? De ce se intampla asa? Ei bine, pentru ca banii si viata palpitanta pot atrage ca un magnet, dar nu iti vor oferi niciodata linistea sufleteasca.

Lumea efectiv rataceste prin viata

Oamenii din ziua de azi sunt cumva o generatie de oameni ratacitori care se plictisesc repede intr-un anumit loc sau de o anumita persoana. Prin urmare, ratacesc prin lume cautand gresit ceva ce nu o sa gaseasca niciodata. Chiar si simplu gand ca trebuie sa fi cu o singura persoana toata viata, ii sperie pe foarte multi, si amana momentul casatoriei atat de mult incat ajung sa ramana singuri si neimpliniti. Acest lucru se intampla cu precadere in cazul barbatilor, care au spiritual de vanator in ei, si care considera ca trebuie sa aiba cat mai multe femei pentru a se simti cat mai barbati. Acestia nu mai pun pret pe relatii si nici pe casatorie, desi in adancul sufletului isi doresc sa fie intelesi, acceptati, si iubiti fix pentru ceea ce sunt ei si nu pentru mastile pe care adesea le poarta. 

Cele mai noi

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi aminteste dimineata si si mai putine persoane ii dau sensul...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact social pentru a supravietui si a prospera in viata. Familia,...

Cele mai importante 10 zeite romane

Se vorbeste multe despre asimilarea pe care Imperiul Roman a facut-o a culturii si cunostintelor grecilor, mai ales in...

Nu rata

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!