DiverseCe spun specialistii despre cum arata o viata sexuala...

Ce spun specialistii despre cum arata o viata sexuala satisfacatoare

Sexul mai bun nu este ceva care ar trebui să fie optimizat, deși – este vorba despre o legătură fizică aprofundată cu unul (sau mai mulți) parteneri. Din acest motiv, nu există nici o pastilă magică pentru a face sex de 50 de ori mai bine. Ceea ce va face sexul mai bun este practica, comunicarea, răbdarea și îngrijirea sănătății tale.

De ce comunicarea este numărul unu

Înainte de a vorbi de toate lucrurile pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți viața sexuală, este o idee bună să evaluați care sunt problemele si eventual sa va uitati impreuna si pe eporno.ro pentru a va condimenta viata intima. Ești nesatisfăcut? Este partenerul tău nesatisfacut? De unde știi? Ai vorbit despre asta? Satisfacția și comunicarea sunt profund legate una de alta. Comunicând eficient cu partenerul dvs., veti reusi cu siguranta sa aveti o viata intima satisfacatoare.

Comunicarea este mai ușor de spus decât făcută, în special dacă sunteți îngrijorat ca partenerul dvs. va judeca dorințele sau nevoile dvs. Poate că este ușor de înțeles. Toată lumea are nevoi diferite în viață și în dormitor.

Dar comunicarea nu este ceva ce puteți evita

Un studiu din 2018 a găsit legături semnificative între satisfacție (frecvența orgasmului) și comunicare. Ei au concluzionat că comunicarea sexuală are implicații ample pentru satisfacția sexuală în relațiile angajate. Comunicarea este, de asemenea, importantă pentru problema opusă – adică durere sau disconfort în timpul sexului. Penetrarea dureroasă sau incomodă este o problemă serioasă pentru femei în special. Condiția, numită Dyspareunia, este, în esență, un nume all-inclusive pentru sexul penetrativ dureros.

Sexul dureros poate fi atribuit unei anumite cauze, inclusiv excitare inadecvată – un preludiu scurt sau lubrifiere inadecvată. Acestea sunt lucrurile pe care tu și partenerul tău trebuie să le discutati, iar vestea proastă este că responsabilitatea ar putea fi a ta, să faci primul pas în a debloca situatia respectiva. Dacă relația este importantă pentru dvs. și unul sau ambii dintre voi sunteți nemulțumiți, atunci merită efortul. Comunicarea poate fi un instrument profund de impact pentru găsirea de noi niveluri de intimitate.

Sfaturi pentru un sex mai bun

Bine. Înțelegi cât de importantă este comunicarea. Continuați să învățați. Poate fi evident acum, dar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți viața sexuală este învățarea. Aceasta vă poate ajuta pe amândoi să explorați problemele și întrebările care ar putea provoca un conflict. În plus, să nu uităm că fiecare partener este diferit. Exercițiile Kegel reprezintă o modalitate excelentă de a vă menține sau de a vă îmbunătăți capacitatea sexuală, iar Kegels sunt, fără îndoială, cel mai bun exercițiu pentru acest lucru.

Mai multe despre o viata sexuala satisfacatoare afli si de pe feminis.ro.

Atât bărbații, cât și femeile pot beneficia de kegels – exerciții ale mușchilor podelei pelvine. În esență, flexați mușchii pe care ii folositi pentru a opri urinarea. Scopul dvs. este să le strângeți timp de două secunde până la trei secunde, pentru 10 repetări. Școala medicală Harvard recomandă aproximativ cinci seturi pe zi. Le puteți face oriunde, deci nu există scuze. 

Totodata, incercarea de lucruri noi este ceea ce vă ajută să vă păstrați viața sexuală interesantă și îi conferă un impuls. Dar există un beneficiu suplimentar pentru a încerca lucruri noi: găsirea unor modalități de a vă aprofunda plăcerea in dormitor. Diferite poziții pot stimula diferite zone erogene, cum ar fi punctul G și prostata.

Cele mai noi

Elimina matreata cu aceste patru remedii naturale

Daca esti una dintre persoanele care sufera de matreata, cu siguranta cunosti acea senzatie ca parul tau este murdar...

Uleiul de corp: Beneficiile acestuia

Noi dorim sa va vorbim acum despre uleiurile de corp. Despre cum si pentru ce sunt folosite si despre...

Cum sa faci sampon de musetel acasa?

Buna, prietenii mei pentru tratamentul parului, in acest nou articol vom vorbi despre cum sa facem sampon de musetel...

Nu stiai asta: barbatii cu copii au mai multa grija de ei insisi

Cea mai recenta analiza a tendintelor de consum releva ca barbatii au din ce in ce mai multa grija...

Ce spun specialistii despre cum arata o viata sexuala satisfacatoare

Sexul mai bun nu este ceva care ar trebui să fie optimizat, deși - este vorba despre o legătură...

Tunsori pentru parul lung: cele care arata cel mai bine pe fetele rotunde

Exista trucuri cu tunsori lungi care sunt perfecte pentru a rafina trasaturile fetelor rotunde si a le oferi o...

Nu rata

Elimina matreata cu aceste patru remedii naturale

Daca esti una dintre persoanele care sufera de matreata,...

Uleiul de corp: Beneficiile acestuia

Noi dorim sa va vorbim acum despre uleiurile de...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!