DiverseCe trebuie sa faci pentru a avea vise erotice

Ce trebuie sa faci pentru a avea vise erotice

Gândirea la sex este o parte normală a vieții. Dreaming despre sex este, de asemenea, destul de comun. Unii oameni sunt capabili să-și controleze visele și să aibă vise erotice lucide. Iată tot ce trebuie să știți despre visele sexuale lucide.

Trei motive din spatele viselor sexuale

Dorința sexuală este complexă și poate fi declanșată de multe lucruri diferite, chiar si atunci cand te masturbezi in timp ce te uiti la filme xxx. Aceste declanșatoare variază de la o persoană la alta, iar același lucru este adevărat pentru visele sexuale. Învățând mai multe despre propria dvs. sexualitate și dorințe vă poate ajuta să înțelegeți ce declanșează dorința dvs. sexuală, ce activități preferați în timpul sexului și chiar cum să aveți orgasme mai bune.

Visele sunt o parte importantă a experiențelor noastre zilnice. Dreaming este o stare mentală care apare în timp ce dormim și poate genera răspunsuri senzoriale și emoționale. Unii oameni cred că visele vă pot spune ceva despre gândurile conștiente ale unei persoane, deși scopul real al viselor nu a fost stabilit. Cercetările moderne au sugerat că visele joacă un rol important în a ne ajuta să ne reglementeze emoțiile, temerile si amintirile noastre. 

Trezirea dintr-un un vis sexual poate fi oarecum confuză, mai ales dacă este vorba despre cineva care nu considerați deosebit de atractiv în viața voastră. Dacă sunteți într-o relație, este posibil – și normal – să visezi despre cineva care nu este partenerul tău. Acest vis nu înseamnă că este ceva în neregulă cu relația dvs. sau că sunteți neapărat atras de altcineva.

1. Sunteti nemulțumiți de viața sexuală

O posibilă cauză pentru a experimenta visele sexuale este nemulțumirea fata de viața sexuală curentă. O viață sexuală inactivă sau nesatisfăcătoare poate provoca vise erotice celor care nu sunt multumiti de viata lor intima. În această situație, creierul dvs. ar putea folosi visele ca o modalitate de a compensa frustrarea sexuală. Acest lucru nu este neobișnuit, și poate fi calea creierului dvs. de a crea răspunsuri fizice care vă ajută să eliberați o parte din frustrarea voastră.

2. Sentimentul de a fi atras de cineva

Sentimentul ca esti atras fizic sau emoțional de o persoană poate duce, de asemenea, la vise erotice. Excitarea sexuală poate exista chiar și atunci când nu este legată de o relație romantică. Celebrul psihanalist Sigmund Freud teoretizează că visele sunt cauzate de creierul nostru căutând să îndeplinească anumite dorințe. El a crezut că acesta este motivul pentru care trăim visele sexuale care implică o altă persoană pe care o găsim atractivă, chiar dacă este cineva pe care nu îl cunoaștem personal (cum ar fi o celebritate). Citeste pe elle.ro mai multe despre visele erotice.

3. Interesul fata de o alta persoană

Este posibil să aveți vise sexuale despre cineva pe care îl admirați sau atunci cand aveti interes fata de o persoană, fără a fi atrasi sexual. Este normal și comun sa ai vise sexuale despre cineva care nu este atras și nu este nimic gresit in asta. Având vise sexuale despre cineva nu înseamnă neapărat că aveți sentimente pentru ei în realitate sau că doriți să explorați o relație cu ei. Visele erotice nu sunt întotdeauna legate de dorințele noastre sexuale conștiente și, uneori, nici măcar nu au nimic de-a face cu sexul.

Cele mai noi

De ce inchirierea unei Basculante 8×4 poate fi avantajoasa

O basculanta 8x4 este un model de camion cu o capacitate mare de incarcare si care este folosita in...

De ce ar trebui să mâncăm alimente de sezon?

Alimentația de sezon, care constă în cumpărarea și consumul de alimente de sezon, este un adevărat stil de viață...

Cele mai grave 35 de defecte pe care le poate avea o persoana

Cand ne amintim de oamenii care trec prin viata noastra si care ne marcheaza, este pentru ca de obicei...

De ce ma trezesc obosit: 8 cauze comune

Sunt oameni care se trezesc dimineata cu o mare greutate in corp, cu o lipsa de motivatie pentru a...

Simt insectele durere?

Durerea este o experienta senzoriala si emotionala si, prin urmare, are o povara foarte subiectiva . Acest eveniment este...

Cum sa alegi o scoala bilingva

De multi ani, parintii isi cauta copiii sa invete o a doua limba. Ce ar trebui sa va ofere...

Nu rata

De ce inchirierea unei Basculante 8×4 poate fi avantajoasa

O basculanta 8x4 este un model de camion cu...

De ce ar trebui să mâncăm alimente de sezon?

Alimentația de sezon, care constă în cumpărarea și consumul...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!