Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu, a castigat primul concurs de Miss

Irina Columbeanu, fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu, a fost in acest week-end la mare cu tatal ei si a primit invitatia de a participa la concursul Mini Miss si Mister Litoral 2013. Se pare ca micuta de doar sase ani si jumatate a mostenit calitatile mamei sale si a uimit juriul de la concurs. Irinuca a castigat premiul de „Miss Fashion Tv Model”, concurand cu alti 24 de copii.

Irinel Columbeanu este foarte mandru de fetita lui!

„Am primit această invitaţie din partea organizatorilor şi am fost de acord ca Irina să participe, pentru că vreau să înţeleagă ce înseamnă un concurs. În fond, toată viaţa este o competiţie.

M-am simţit mai emoţionat ca niciodată. Din punctul de vedere al situaţiei, mi-am amintit de momentele în care defila Monica.

Sunt mândru de Irina, este foarte talentată. Nu m-ar deranja să aibă o activitate în modă, dar nu aş încuraja-o să facă o carieră din asta. Dacă însă şi-ar dori asta, am să o susţin, normal. Rolul tatălui în acest caz este să facă în aşa fel încât copilului să îi fie posibil să facă ce-şi doreşte”,
a fost declaratia lui Irinel Columbeanu pentru Click!

Dupa terminarea concursului, Monica si-a sunat fetita si a felicitat-o. Chiar daca nu a fost prezenta a concurs, Monica i-a transmit si un mesaj „online”, pe contul de Facebook.

Fiica mea, eşti un dar de la cel de sus. Îmi umpli inima de râsete, căldura şi farmec nemăsurat. Cu fiecare zi a vieţii tale vei adăuga câte o trăsătura, vei deveni mai frumoasă şi îmi vei însenina zilele.

Mă bucur ca eşti fiica mea, esti cel mai frumos cadou pe care viata mi l-a oferit. Îngeraşii să te ocrotească! Te iubesc şi mi-e dor de tine!„, i-a transmis Monica Irinei, de peste Ocean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *