LifestyleSfaturi care te vor ajuta sa ai partide de...

Sfaturi care te vor ajuta sa ai partide de sex mai bune

Sexul este complex si pentru a te simti satisfacut in dormitor trebuie sa experimentezi pe cat de mult posibil. Nu vei fi niciodata multumit daca incerci mereu aceleasi pozitii si tehnici. Iata cateva sfaturi utile de la experti care te vor ajuta sa te bucuri de partide de sex mai bune si mai pasionale.

Faceti sex in alte locuri

În timp ce poate fi util să vă schimbati programul pentru a vă asigura că găsiți împreună un timp intim doar pentru voi doi, nu uitați cât de sexy poate fi spontaneitatea si chiar si vizionarea de filme porno impreuna! Nu puteți controla întotdeauna când dorința sexuală apare. Sexul nu trebuie așa cum vedem în filme. De fapt, de cele mai multe ori, ceea ce vedem in filme nu are nici o legatura cu realitatea.

Sa faci sex în afara dormitorului poate fi o modalitate distractivă și spontană de a vă ajuta viața sexuală. Nu este nevoie să faceti sex doar in casă. Cautati alte locuri in care sa puteti experimenta. Daca aveti copii si nu prea dispuneti de intimitate acasa, atunci o solutie excelenta ar fi sa rezervati o camera la hotel.

Prioritizați intimitatea asupra sexului

Chiar dacă dorința de a avea mai mult sex este scopul, nu ar trebui să vă concentrați toată energia asupra faptului că faceți sex. Concentrarea asupra sexului poate fi copleșitoare și chiar intimidantă dacă aveți anxietate de performanță sau aveți nervi generali despre sex. În schimb, concentrați-vă asupra intimității si a afectiunii pe care vi le oferiti unul celuilalt. Puteți face acest lucru, luând o pauză sexuală pentru a vă concentra la lucruri precum îmbrățișarea și sărutarea, care va construi intimitate fizică fără a conduce la sex.

Angajarea în activități non-sexuale care implică atingerea, cum ar fi masajele, poate contribui, de asemenea, la creșterea intimității. Acest lucru vă poate ajuta să vă îmbunătățiți conexiunea emoțională și să vă faceți sexul mai bun și mai intens.

Nu grăbiți preludiul

În timp ce toată lumea iubește un bun Quickie, este important ca nu toate partidele de sex sa fie scurte si rapide. Afterll, preludiul poate fi una dintre cele mai distractive părți ale sexului. Extinderea preludului ajută la construirea excitarii anticipând de fapt dorinta de a face sex. Totodata, poate face sexul mai plăcut în ansamblu. Preludiul este distractiv, indiferent dacă „dați” sau „primiți” plăcerea. Este o modalitate de a crește intimitatea sexului dvs., prin încurajarea atingerii și sarutului și toate celelalte lucruri bune.

Preludiul poate face, de asemenea, sexul mai jucăuș. Sexul nu trebuie să fie pasiune pură tot timpul, pentru ca si preludiul dvs. poate duce, de asemenea, la un sex grozav. Mai multe sfaturi utile gasesti si pe realitatea.net.

Masturbarea reciprocă

Hai sa recunoastem. Cu totii ne masturbam din cand in cand. Masturbarea este un obicei bun, indiferent dacă vă aflați într-o relație intimă sau nu. Aceasta crește endorfinele și oferă o eliberare sexuală și emoțională care este necesară pentru a vă trăi viața. De asemenea, vă permite să va cunoașteți corpul foarte bine, ceea ce este important atunci când încercați să vă comunicați nevoile sexuale partenerului dvs. Și în timp ce masturbarea solo este minunată, poate fi, de asemenea, distractivă să te masturbezi în prezența sau chiar cu partenerul dvs. 

Cele mai noi

6 semne care indica faptul ca nu mai exista aceeasi chimie intre tine si partenerul tau

Toate relatiile se schimba in timp , dar exista un punct in care trebuie sa reflectati daca este timpul...

7 virtuti pe care le gasim la un prieten adevarat

De multe ori oamenii tind sa numeasca pe oricine care le face o favoare sau partenerul de petrecere „prieten”,...

Poporul saxon: caracteristicile acestui trib germanic

Considerati stramosi foarte vechi ai germanilor si englezilor, sasii au fost un trib germanic care a locuit Europa intre...

Hipnoza pentru a renunta la fumat: functioneaza sau este o inselatorie?

Daca cauti pe internet „cum sa te lasi de fumat”, vei gasi multe pagini si forumuri care recomanda tot...

Singuratatea nedorita: ce este si cum o putem combate

Singuratatea nedorita este o stare de rau psihologica care afecteaza multe persoane si apare adesea in sedintele de psihoterapie....

Nu rata

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!