Bianca Dragusanu, intalnire amoroasa cu Cristea?

In urma cu cateva zile, Bianca Dragusanu a fost surprinsa intrand in casa finei din comuna Rosu, loc in care se afla si fostul iubit al vedetei, fotbalistul Adrian Cristea. Bianca a declarat ca se afla acolo doar pentru a pune la punct anumite detalii legate de taierea motului unui baietel pe care l-au botezat impreuna in 2012. Insa fina lor a spus de fapt ce s-a petrecut in cele cateva ore, cat cei doi au stat in casa.

Adi şi Bianca au venit la noi pentru că trebuia să stabilim împreună tăierea moţului copilului. Bianca putea să vină cu oricine, nu era o problemă, chiar şi cu Victor, căci el a mai fost la noi. În ziua aceea el şi-a postat pe Facebook poze de la sală. Eu am cerut în mod expres să vină Bianca cu Adi, aşa cum au venit şi la botez, mi se pare normal.

Pot să vă spun că între ei nu există resentimente. Se comportă ca doi oameni care s-au iubit şi încă se mai iubesc. Ce contează că Bianca urmează să se căsătorească cu Victor?! Ea şi Cristea încă se mai iubesc. Îţi dai seama din privirile lor. Nu ştiu dacă Victor se poate numi rival, vorbim de chestii total diferite. Ei au avut o perioadă de 4 ani în care s-au iubit intens, dar cu Victor rămâne de văzut, e o poveste de început.

De când e cu Bianca, Victor a venit o singură dată aici, la noi, dar cu Cristea, penultima dată a fost pe 11 iunie, de ziua soţului meu. Se iubesc!! Ce să vă mai spun?! E inevitabil, se vede treaba asta. Din respect pentru ei doi nu o să vă spun niciodată ce s-a întâmplat între ei cât timp au stat aici. Adi a stat toată după-amiaza, iar ea doar două ore şi jumătate, chiar trei.

Au stat apropiaţi unul de celălalt, şi-au zâmbit, posibil s-au retras, nu am stat cu ochii pe ei. Adi nu trebuie să-mi mărturisescă faptul că încă mai ţine la ea, îl cunosc de ani de zile. Reluarea relaţiei depinde doar de ei doi şi de cât de repede îşi fac ordine în viaţă, pentru că sunt nişte chestii de pus la punct. Eu aş vrea să-i văd toată viaţa împreună. Mie mi-au plăcut tot timpul filmele de dragoste şi să ştiţi că nu întotdeauna au un final fericit. Poţi să iubeşti o persoană şi să te căsătoreşti cu alta. Dar şi să divorţezi pentru a fi cu cel pe care l-ai iubit!”, a declarat Maria pentru Click!

Contactata, Bianca a spus ca totul a fost pus la cale de Cristea: „În ultima săptămână, eu am fost sunată în fiecare zi de părinţii finutului, m-au rugat să vin la ei să ne vedem. Am observat nişte lucruri şi povestea a prins contur când Victor mi-a zis că mi se pregateşte ceva. A fost premediat totul, am fost aşteptată acolo de o cameră”, a spus Bianca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *