Botezatu ii ia apararea Biancai Dragusanu

Este un lucru stiut faptul ca Botezatu nu vorbeste despre viata lui personala, despre fostele iubite si nici despre actualele, insa de aceasta data nu s-a mai putut abtine. De la inceputul scandalului dintre Bianca Dragusanu si Cristea, Catalin nu a spus  nimic, insa, in timpul unei convorbiri telefonice acesta a atacat-o dur pe Veronica A. Cara. Veronica se pare ca este psihologul Biancai.

„E prima oara cand vreau sa intervin. Vreau sa o intreb pe Veronica pe cine consileaza acum. Acum, ca psiholog, tu cu cine lucrezi? Conform unor reguli, un psiholog nu are voie sa discute despre pacientul lui. Bianca mi-a spus ca atunci cand vorbeai despre ea, erai platita. Nu e normal sa vii la TV sa povestesti despre clientul tau. Bianca la ora asta plange, plange de 2 zile incontinuu„, a spus Catalin, la Antena 1.

Trebuie sa punctez ceva. Eu nu am spus niciun secret al Biancai Dragusanu. Eu discut despre ce a facut ea public. Ma astept ca Bianca sa iasa din starea asta, ca sta bosumflata. Eu incerc sa mut scandalul”, i-a replicat Veronica.

„Lasa-ma, Veronica! Tu intotdeauna esti obosita. Ai o problema! Si Bianca este obosita. Tu nu stii sa zici decat ca ai avut o zi grea si esti obosita. Nu ai mai vorbit cu ea de trei luni, Bianca plange de 2 zile”, a izbucnit Catalin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *