DiverseFerestre termopan Salamander pentru eficienta energetica sporita

Ferestre termopan Salamander pentru eficienta energetica sporita

Pentru orice propietar de casa, eficienta energetica a devenit o prioritate in ultimi ani si din acest motiv, ferestrele termopan sunt tot mai instalate.

Termopanele sunt realizate din 2 sau 3 straturi de sticla, care sunt umplute cu aer sau gaz inert, iar acest lucru le face mult mai eficiente din punct de vedere energetic pentru ca ele reduc pierderea de caldura.

Eficienta energetica are ca rezultat mai multe beneficii pentru propietar: costuri mai mici la incalzire/racire, creaza un mediu la interior mai confortabil si placut.

Geamurile termopan prin captarea caldurii intre cele doua/trei straturi de sticla, creeaza o bariera izolatoare care va mentine caldura la interior pe timpul iernii si in afara pe timpul lunilor de vara calduroase.

Geamurile termopan sunt de doua ori mai eficiente in reducerea transferului de caldura decat cele normale, simple.

Geamurile termopan pot contribui la reducerea zgomotului, ideale pentru casele care sunt situate in zone aglomerate.

Pentru ca o fereastra termopan sa fie cat mai calitativa si sa ofere beneficiile expuse mai sus, trebuie sa fie realizate din materiale de calitate, ca PVC,aluminiu sau lemn.

Fiecare din materiale are propriele avantaje si dezavantaje:

PVC – sunt eficiente termic, au un cost de achizitie accesibil, nu sunt chiar atat de estetice si rezistente in timp ca alte materiale.

Profile din aluminiu al ferestrelor termopan sunt usoare dar rezistente, pot fi reciclabile, deci o solutie ecologica.Nu sunt chiar atat de eficiente din punct de vedere termic si pot avea nevoie de izolatie suplimentara.

Profilele din  lemn sunt mult mai rezistente cu un impact minim asupra mediului inconjurator(mai ales atunci cand ele sunt obtinute intr-un mod responsabil).Profile termopan din lemn au nevoie de mai multa intretinere decat aluminiul sau pvc-ul , trebuiesc vopsite la o anumita perioada de timp pentru a nu putrezi sau deteriora.

Tipurile de geamuri/sticla sunt la fel de importante ca si materialul profilului, exista trei modele de geamuri folosite in mod constant la ferestrele cu geam termopan:transparent, Low-E , sticla laminata(calita)

Geamul transparent este optiunea de baza, ofera lumina naturala dar nu si beneficii suplimentare de economisire a energiei.

Low-E, datorita stratului metalic subtire, ele reflecta caldura inapoi la interior dar permitand  totodata ca lumina naturala sa patrunda.Ajuta la mentinerea unei temperaturi interioare optime atat vara cat si iarna.

Sticla lamina(calita) ofera o protectie si o siguranta ferestrelor, sunt mai putin predispuse la spargere.Ofera deasemenea si o izolare fonica superioara, protectie UV dar si eficienta energetica.

Imbunatateste eficienta energetica si confortul casei tale cu geamuri temopana de la https://termopane-salamander.ro , specialist in furnizare de ferestre termopan de calitate de la producatorul German Salamander.

Produse de tamplarie adaptate nevoilor unice ale fiecarui client!!!

Termopane salamander furnizeaza solutii eficiente din punct de vedere energetic si fonic care vor transforma spatiile voastre de locuit.

Fiecare geam termopan instalat indeplineste cele mai bune standarde de calitate.

Indiferent ca doriti sa imbunatati izolatia, aspectul casei sau sa reduceti zgomotul venit din exterior, echipa de profesionisti de la termopane-salamander.ro va ofera solutii personalizate si servicii de exceptie.

Intrati pe siteul nostru pentru a aflat mai multe despre ferestre termopan si pentru a programa o consultatie Gratuita cu echipa noastra de experti in produse Salamander!

Cele mai noi

Revitalizeaza-ti tenul cu tehnici profesionale de lifting facial si mezoterapie

În lumea modernă a frumuseții și a îngrijirii personale, multe femei și bărbați sunt în căutarea unor modalități eficiente...

Tratamente ORL de ultima generatie in Sector 4 Bucuresti

In prezent, Sectorul 4 al Bucureștiului oferă tratamente ORL de ultimă generație prin intermediul clinicii ORL din zonă. Această...

Beneficiile unui lifting facial si precautiile necesare

Beneficiile unui lifting facial și precauțiile necesare În zilele noastre, frumusețea și aspectul tineresc sunt considerate extrem...

Descoperă Colecția de Căni de Crăciun HMSofia 2023

Cu fulgii de zăpadă dansând și mirosul de scorțișoară în aer, HMSofia este pregătită să vă încânte inimile cu...

Despre ginecomastie si impactul ei emotional

Ce intelegem prin ginecomastie? Ginecomastia este o afecțiune medicală caracterizată prin dezvoltarea excesivă a țesutului mamar la...

Rinoplastie: Alegerea Tehnicii Perfecte pentru Fața Ta

În lumea în continuă evoluție a chirurgiei estetice, rinoplastiile ocupă un loc important. Cu capacitatea sa de a îmbunătăți...

Nu rata

Revitalizeaza-ti tenul cu tehnici profesionale de lifting facial si mezoterapie

În lumea modernă a frumuseții și a îngrijirii personale,...

Tratamente ORL de ultima generatie in Sector 4 Bucuresti

In prezent, Sectorul 4 al Bucureștiului oferă tratamente ORL...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!