Cultura16 semne ca evoluezi ca persoana

16 semne ca evoluezi ca persoana

Suntem prea duri cu noi insine. Cu siguranta in viata ta ai facut mai multe lucruri bine decat gresite, dar uneori ne este greu sa vedem tot ce am realizat.

Ca nu esti milionar sau traiesti intr-un conac nu inseamna ca ai esuat ca persoana. De fapt, este invers.

Evoluezi si te dezvolti ca persoana, iar aceste 16 semne o dovedesc:

1. Relatiile tale sunt mai putin dramatice decat inainte.

Drama nu este maturitate. Poate ca relatiile tale au fost pline de strigate in strada, suisuri si coborasuri, furie proasta, dar daca ai depasit asta, felicitari! tu reusesti.

2. Nu ti-e frica sa ceri ajutor si ajutor

Cererea de ajutor nu te face mai slab. De fapt, te face mai puternic. Nimeni nu a reusit nimic singur . Ai nevoie de sprijinul unei echipe, chiar si in anumite momente. Daca ai depasit aceasta frica, felicitari! tu reusesti.

3. Renunti la lucruri care nu te fac sa te simti bine.

Iubirea de sine este succes. Iubeste-te suficient de mult incat sa spui „nu” lucrurilor despre care stii ca nu te vor face fericit. Daca ai lasat aceste lucruri deoparte, felicitari! tu reusesti.

4. Sunt momente cand apreciezi ceea ce vezi in oglinda.

In mod ideal, ati aprecia intotdeauna. Chiar si asa, daca o faci mai mult decat inainte, este deja un succes. te iubesc Esti unic si minunat.  

5. Ati invatat ca esecurile fac parte din crestere

Fiecare esec te aduce mai aproape de succes . Ele sunt inca o modalitate de a continua sa invete. Daca stiti asta, felicitari! tu reusesti.

6. Oamenii tai ar face orice pentru tine

Ai multi prieteni care te cunosc cu adevarat si cine esti. Ei te sustin sa mergi inainte si sa te imbunatatesti in fiecare zi. Daca ai reusit sa scapi de oamenii toxici si sa te intalnesti cu oameni care te motiveaza, felicitari! tu reusesti.

7. Nu te plangi pentru ca stii cu adevarat ca nu ai de ce sa te plangi.

Esti in viata, esti aici. Acum. Ai ocazia sa actionezi asupra vietii tale. Apropie-te de visele tale. Invata din toate acele experiente. Ce ai mai putea cere?

8. Sarbatoresti succesul celorlalti

Ca alti oameni au succes nu inseamna ca tu esti un esec. Ii aplaudati pe cei care ajung in varf si triumful lor va serveste drept motivatie. Daca asa vedeti, felicitari! tu reusesti.

9. Iti urmaresti pasiunile

Nu esti stagnant. Stii ca ai ceva minunat de oferit lumii. Talente si daruri unice. In plus, nu numai ca stii asta, dar actionezi pentru a le urmari si dezvolta.

10. Ai implinit vise

Ai cunoscut esecuri, dar si victorie. Ai atins obiective si ai obtinut triumfuri. Daca asta te motiveaza sa vrei mai mult, felicitari! tu reusesti.

11. Esti empatic cu ceilalti

A nu simti empatie este ca si cum ai fi mort in interior. Si altii rad, plang si sufera ca tine. Daca ai inteles ca ar trebui sa-i tratezi pe ceilalti asa cum ai vrea sa te trateze cu tine, felicitari! tu reusesti.

12. Iubesti si lasi sa iubesti

Dragostea este riscanta si uneori inspaimantatoare. Cu totii il cautam, dar tuturor ne temem de respingere. Daca iti deschizi inima suficient pentru a depasi acea frica  si iubire si a fi iubit, felicitari! tu reusesti.

13. Nu-ti pasa ce cred altii

Stii ca nu poti multumi pe toata lumea. Stiti ca standardele dupa care societatea judeca oamenii sunt nerealiste. Daca esti sincer cu tine insuti si nu te lasi influentat de altii  , felicitari! tu reusesti.

14. Acceptati ceea ce nu puteti schimba

Exista lucruri in viata care nu pot fi schimbate, dar ceea ce poate fi schimbat este felul in care le luam. Daca poti sa nu mai vezi paharul pe jumatate gol si sa incepi sa-l vezi pe jumatate plin, felicitari! asta inseamna ca reusesti.

15. Schimbati ceea ce puteti schimba

Nu accepti ceea ce nu iti place si poate fi schimbat. Invingi resemnarea si reusesti sa faci ceva in privinta asta . Daca faci asta, felicitari! tu reusesti.

16. Esti fericit

Nu conteaza daca soldul tau este in contul tau bancar, dimensiunea casei tale sau vacantele pe care le faci. Daca esti fericit inseamna ca ai succes in viata ta.

Chiar daca nu te vezi in multe dintre aceste 16 lucruri, nu-ti face griji. Este bine. Fii fericit sa te vezi in doar cateva. Cu timpul, restul va veni de la sine.

Cele mai noi

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi aminteste dimineata si si mai putine persoane ii dau sensul...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact social pentru a supravietui si a prospera in viata. Familia,...

Cele mai importante 10 zeite romane

Se vorbeste multe despre asimilarea pe care Imperiul Roman a facut-o a culturii si cunostintelor grecilor, mai ales in...

Nu rata

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!