LifestyleAsa actioneaza o Fecioara in fata infidelitatii si cand...

Asa actioneaza o Fecioara in fata infidelitatii si cand iubeste cu adevarat

Data nasterii noastre va determina multe aspecte ale personalitatii noastre, precum si modul in care reactionam atunci cand simtim ca acea persoana speciala a intrat in viata noastra. Fiecare actioneaza diferit, de aceea ar trebui sa stii ce face Fecioara , considerata cea mai perfectionista a zodiacului sau cand cineva isi cucereste inima.

Oamenii nascuti sub aceasta zodie se caracterizeaza prin dorinta de a avea totul sub control pentru ca totul sa se faca asa cum isi doresc, pentru ca abia atunci va fi perfect. In continuare veti citi cum actioneaza Fecioara cand s-a indragostit.

In timp ce cauta dragoste, Fecioara nu oboseste pana cand nu obtine ceea ce isi doreste si ajung sa o vada ca pe o provocare. Asta daca nu exista sentimentalism, din moment ce nu i se da chestia asta branzoasa.

Sunt destul de inteligenti cand vine vorba de gasirea strategiei potrivite pentru a cuceri o persoana. Controlul lor asupra situatiei ii face sa para mai reci decat sunt, chiar pot parea de neatins sau imposibil de cucerit pe oameni. 

Cand o Fecioara reuseste sa isi oficializeze relatia, va fi putin mai putin acomodabila si jucausa, asta pentru ca este un semn foarte practic caruia ii place sa aiba siguranta mai presus de orice. Odata ce acea zona de confort ajunge, bucura-te de relatie la alte niveluri. Cand o Fecioara este indragostita, poate avea doua comportamente destul de evidente: daruire absoluta, plina de detalii si mult interes pentru relatie, sau libertate absoluta, in care isi vor implora partenerul pentru spatiu si se vor enerva daca nu o fac. da-le lor.

In al doilea il poate incurca pe celalalt, mai ales ca nu are nicio legatura cu precedentul, ca poate deveni destul de posesiv cu partenerul sau.Chiar daca incearca sa-l inteleaga pe celalalt, rareori reuseste. Este destul de individualist si are nevoie tot timpul sa fie inteles de partenerul sau si mai ales sa aiba dreptate.

Ei cauta mereu o iubire calma, constanta si sigura. In schimbul asta, el cere doar ceva timp si spatiu pentru el si, mai presus de toate, sa fie inteles, dar sa fie inteles cu adevarat.

In ceea ce priveste infidelitatea, Fecioara nu va asculta niciodata justificari atunci cand persoana iubita ii tradeaza. Considera ca fidelitatea este ceva esential in toate relatiile si nu ofera a doua sansa atunci cand l-au tradat.

Cu toate acestea, atunci cand te simti suparat pe partenerul tau sau te-a suparat, s-ar putea sa cauti o relatie alternativa, pe care o vei vedea ca o scapare din toata tensiunea pe care simti ca o traiesti.

Dar rareori o va duce la indeplinire, pentru ca atunci cand este cu adevarat indragostita, o Fecioara se gandeste bine la lucruri si isi da seama ca nu isi va pierde relatia pentru doar cateva minute de placere.

Cand ai decis deja sa inchei relatia, nu exista intoarcere si o Fecioara nu se intoarce niciodata cu acea persoana. Isi paraseste viata fara sa se uite inapoi, chiar daca ii doare sufletul.

De remarcat ca le este foarte greu sa puna capat unei relatii si prefera sa fie lasati sau sa-l provoace pe celalalt sa-i paraseasca inainte de a lua o decizie finala, intrucat in ​​adancul lor le este foarte greu sa-si ia ramas bun, orice s-a intamplat.

Cand vine vorba de discutii, nu le plac amenintarile sau prelungirea mult timp a chestiunii asupra careia considera ca nu se poate ajunge la un acord. Ei prefera sa repare lucrurile instantaneu. Ei considera ca comunicarea este cel mai important lucru, de aceea vor exprima tot ce simt in orice moment.

Cele mai noi

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi aminteste dimineata si si mai putine persoane ii dau sensul...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact social pentru a supravietui si a prospera in viata. Familia,...

Cele mai importante 10 zeite romane

Se vorbeste multe despre asimilarea pe care Imperiul Roman a facut-o a culturii si cunostintelor grecilor, mai ales in...

Nu rata

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!