LifestyleSemne ca relatia ta este imatura si fara un...

Semne ca relatia ta este imatura si fara un viitor fericit

Uneori se crede ca odata cu anii va veni si maturitatea, insa aceasta nu este o garantie si uneori comportamentul copilaresc pe care il avem sau al partenerului nostru afecteaza relatia si face ca ceea ce ar trebui sa ne dea satisfactie, liniste si bucurie sa ne dea contrariul. . De aceea ar trebui sa cunosti semnele imposibil de ignorat ca relatia ta este imatura si nu va avea un viitor fericit.

Cand suntem indragostiti nu putem vedea acele lucruri care nu sunt sanatoase pentru relatie, deoarece ne asteptam sa se schimbe lucrurile sau credem ca este „normal”. De cand suntem mici ni se spune ca iubirea inseamna suferinta si in acea credinta induram situatii care ne ranesc. Asa ca este timpul sa identifici daca relatia ta este imatura.

Daca esti intr-o relatie imatura, incetul cu incetul cercul tau de prieteni se va restrange. Iti vei da seama ca te-ai indepartat de cei dragi. Amintiti-va ca fiecare trebuie sa-si conduca viata si sa nu se indeparteze de cei pe care ii iubeste pentru a fi mereu alaturi de cuplu.

Esti blocat in slujba ta, visele tale de viitor au fost uitate in timp si ti-ai dat seama ca viata ta este formata doar din partenerul tau si interesele lui. Daca da, relatia ta este imatura.

Cauti ca acea persoana sa se schimbe si se asteapta la fel de la tine. Amintiti-va ca un cuplu sanatos este locul in care cei doi se accepta asa cum sunt si cauta intotdeauna imbunatatirea personala, fara a abandona adevarata lor esenta. Fara indoiala, incercarile de a-l schimba pe celalalt se termina de obicei in probleme si certuri, dar ar putea pune capat relatiei.

Cuplurile mature sunt stabile din punct de vedere emotional. Asta nu inseamna ca nu au diferente sau puncte de vedere diferite, ci mai degraba ca au invatat sa gestioneze neintelegerile pentru a nu ajunge la o agresiune distructiva.

Ei cer constant „dovada iubirii”, acestea sunt o demonstratie clara de neincredere si instabilitate emotionala. Tine minte ca atunci cand esti sigur de sentimentul dintre cei doi, nu ceri nicio demonstratie, pentru ca stii si mai ales pretuiesti ceea ce ai.

Membrii unui cuplu matur nu incearca sa-si compenseze deficientele sau incertitudinile in detrimentul celuilalt, intrucat este o relatie intre doi oameni autosuficienti si independenti, dar care sunt uniti prin afectiune. Relatiile bazate pe dependenta, unde unul este „sprijinul” sau „calauza” celuilalt, sunt profund asimetrice si nu in sine un cuplu adevarat.

Retineti ca, daca o relatie este solida si matura, problemele vor deveni o oportunitate de imbunatatire si vor fi usor depasite. Acest lucru va face dragostea mai puternica. Cu toate acestea, atunci cand se invinuiesc unul pe altul pentru ceea ce s-a intamplat, nu vor putea depasi adversitatile, iar neplacerile vor duce doar la tot mai multe conflicte.

Exista o existenta a geloziei excesive, care este cea mai frecventa cauza de probleme la cuplurile imature. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt oameni nesiguri carora le este frica sa nu-l piarda pe celalalt.

Cele mai noi

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi aminteste dimineata si si mai putine persoane ii dau sensul...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact social pentru a supravietui si a prospera in viata. Familia,...

Cele mai importante 10 zeite romane

Se vorbeste multe despre asimilarea pe care Imperiul Roman a facut-o a culturii si cunostintelor grecilor, mai ales in...

Nu rata

8 vise comune si semnificatia lor

Toata lumea viseaza noaptea, desi nu toata lumea isi...

Eremofobia (fobia singuratatii): simptome, cauze si tratament

Fiinta umana este un animal gregar, care necesita contact...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!