Daniela Crudu a dezvaluit dieta prin care a slabit

Daca acum cateva luni o puteai considera plinuta, iata ca lucrurile nu mai stau deloc asa. Daniela Crudu s-a pus pe slabit serios si a ajuns sa cantareasca doar 50 de kilograme. Vedete a povestit cum a ajuns sa slabeasca peste 10 kilograme si cum reuseste sa se mentina in continuare.

„Nu ştiu daca o pot numi neapărat o dietă. Îmi plac foarte mult lactatele şi un nutriţionist mi-a spus că mi-ar face foarte bine iaurtul. Aşa că, la mesele principale, mă axam pe iaurt. Când mă plictiseam, treceam pe sana, mai rar pe kefir. Secretul poate că nu era propriu-zis iaurtul, ci faptul că eliminasem complet, în acea perioadă, pâinea, orice fel de grăsime sau prăjeală (inclusiv cartofii prajiţi) şi, bineînţeles, carnea de porc. Iar, între mese, mai luam câte un măr şi-l devoram …ca pe friptură!

Cand nu sunt la dieta, imi place sa mananc ciorbe, multe ciorbe: de legume, de perişoare, de fasole. De Crăciun, întotdeauna vreau să gust ciolan afumat cu varză călită. Dar şi lucruri mai puţin periculoase, cum ar fi covrigeii cu susan! Seara, cu greu pot renunţa la o pungă cu seminţe crude, pe care, însă, le prăjesc fără sare. Fructe mănânc tot anul, dar nu îmi plac cele din supermarket, de import, parcă au toate acelaşi gust. Prefer să-mi fac drum prin piaţă şi să cumpăr fructe proaspete, de la ţărani. În iunie, de pildă, pot spune că am facut o cură cu cireşe
„, a declarat Daniela Crudu pentru bucatarescu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *