AfaceriDe ce inchirierea unei Basculante 8x4 poate fi avantajoasa

De ce inchirierea unei Basculante 8×4 poate fi avantajoasa

O basculanta 8×4 este un model de camion cu o capacitate mare de incarcare si care este folosita in principal pentru transportul marfurilor grele sau voluminoase.

Acest model de autovehicul are un sasiu cu 8 roti care sunt montate pe 4 perechi de anvelope (de aici si denumire de 8 x 4) aceasta structura ii confera o mare stabilitate si o capacitate de incarcare mult mai mare fata de un camion normal.

Acest autovehicul are o platforma pliabila adica basculanta care poate fi inclinata pentru a facilita incarcarea si descarcare marfurilor foarte usor.

Basculantele sunt utilizate cel mai frecvent in industria de constructii, a transportului de material de constructii, nisip,pietris, pamant, deasemenea in transportul de marfuri care necesta un tratament special, se pot transporta inclusiv utilaje sau masina noi ori second hand.

Inchirierea unei basculante de 8×4 poate fi avantajoasa din mai multe puncte de vedere si anume:

Costuri mult mai mici: Daca doresti sa folosesti nu foarte des acest timp de masina, inchirierea unei autobasculante de 8×4 poate fi mai ieftina decat achizitionarea unui camion nou sau chiar second-hand.

Flexibilitate:Ai posibilitatea sa alegi ce tip de autobasculanta se potriveste cel mai bine pentru nevoile tale, fara a fi nevoit sa faci diverse compromisuri.Poti alege sa inchiriezi fix pentru ce perioada de timp ai nevoie sau pentru orice alte proiecte specifice.

Intretinere: Inchirierea unei autobasculante inseamna ca tu nu trebuie sa te ocupi de intretinerea sau reparatiile camionului, deoarece acestea sunt asigurate de catre compania de inchirieri care iti ofera serviciul.

Inchiriere camionului vine la pachet cu soferul care va lucra pe masina.Deci nu trebuie sa iti bati tu capul sa cauti un sofer sau sa faci instructajul unui sofer nou sau din propria companie pentru a conduce masina.

Oportunitati de afaceri: Daca ai o afacere in transportul de marfuri, inchirierea unei basculante pe o perioada de timp scurta poate fi o modalitate eficienta de a-ti extinde afacerile, fara a fi nevoit sa investesti intr-un camion second sau nou.

Exista mai multe marci de basculante 8×4 pe piata, printre cele mai cunoscute sunt:

Volvo poate cea mai cunoscuta marca de camioane/tiruri din lume, este o companie suedeza de vehicule comerciale care produce o gama variata de basculante 8 x 4 pentru diverse activitati, inclusiv transportul de materiale de constructii, transportul de marfuri, masini, etc.

DAF o companie olandeza cu sediul principal si fabrica in orasul Eindhoven, infintata in anul 1928.

Scania concurentul suedez al lui Volvo, care produce o gama larga de autobasculante, se afla pe piata din tara noastra cu reprezentata din anul 2000.

Mercedes-Benz celebra companie de masini germana cunoscuta in intreaga lumea, produce si ea o gama variata de basculante.

Si nu in ultimul rand Iveco, o marca produsa in Italia ce apartine de concernul Fiat ce produce anul peste 200 de mii de camioane, Iveco este prezentat pe piata din Romania incepand cu anul 1993.

Daca vrei sa inchiriezi o una sau mai multe basculante intra pe siteul nostru contitrans.ro si completeaza formularul de contact sau suna la numerele afisate pe site si in cel mai scurt timp vei contact pentru o oferta personalizata.

Cele mai noi

De ce inchirierea unei Basculante 8×4 poate fi avantajoasa

O basculanta 8x4 este un model de camion cu o capacitate mare de incarcare si care este folosita in...

De ce ar trebui să mâncăm alimente de sezon?

Alimentația de sezon, care constă în cumpărarea și consumul de alimente de sezon, este un adevărat stil de viață...

Cele mai grave 35 de defecte pe care le poate avea o persoana

Cand ne amintim de oamenii care trec prin viata noastra si care ne marcheaza, este pentru ca de obicei...

De ce ma trezesc obosit: 8 cauze comune

Sunt oameni care se trezesc dimineata cu o mare greutate in corp, cu o lipsa de motivatie pentru a...

Simt insectele durere?

Durerea este o experienta senzoriala si emotionala si, prin urmare, are o povara foarte subiectiva . Acest eveniment este...

Cum sa alegi o scoala bilingva

De multi ani, parintii isi cauta copiii sa invete o a doua limba. Ce ar trebui sa va ofere...

Nu rata

De ce inchirierea unei Basculante 8×4 poate fi avantajoasa

O basculanta 8x4 este un model de camion cu...

De ce ar trebui să mâncăm alimente de sezon?

Alimentația de sezon, care constă în cumpărarea și consumul...

Din aceeasiCATEGORIE
Recomandate pentru tine!